Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πλήρωσε τον Ραφαήλ Τσουράκη ο Πανιώνιος

Πλήρωσε τον Ραφαήλ Τσουράκη ο Πανιώνιος

tsourakis

Ο Πανιώνιος μέσω ανακοίνωσης του ενημέρωσε ότι το χρέος απέναντι στον Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα την σεζόν 2015-2016 στην Β’ Εθνική, ξοφλήθηκε. Μάλιστα, η “κυανέρυθρη” ΚΑΕ ευχαρίστησε και τον Ερασιτέχνη για την συνεργασία στην συγκεκριμένη εκκρεμότητα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί στους φιλάθλους της, την πλήρη εξόφληση του χρέους προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, η οποία εκκρεμούσε από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και είχε σαν αποτέλεσμα την απόπειρα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ την 29η Νοεμβρίου 2019, για συνολική οφειλή ύψους 12.000 ευρώ προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η οφειλή αυτή βάραινε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε την διάθεση να… τακτοποιήσει το πρόβλημα. H ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa κατέβαλε στον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη το ποσό των 8.000 ευρώ, στις αρχές Δεκεμβρίου, και σήμερα (31/12/2019) εξοφλήθηκε πλήρως. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη συμφώνησε και ανέλαβε να αποπληρώσει σε μεταγενέστερο χρόνο το συνολικό ποσό στην ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την διοίκηση του Ερασιτέχνη για το άψογο πνεύμα συνεργασίας, που επέδειξε στο συγκεκριμένο θέμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…