Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Να κλείσουμε με νίκη το 2019”

Παντελάκης: “Να κλείσουμε με νίκη το 2019”

giorgos pantelakis olympiakos

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αηττητη του πορεία στην Ελλάδα και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2019. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Ελλάδος τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (29/12, 16:45) για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, με την αποστολή για το παιχνίδι με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου να αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: “Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την χρονιά είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας όπως και να νικάμε σε κάθε ματς εξάλλου. Θέλουμε το παιχνίδι και να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το ματς με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου πρέπει να το κάνουμε εμείς εύκολο, είμαι ικανοποιημένος για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μας και ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει από κοντά και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…