Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Πελεκάνος 12ος μπλοκέρ στη λίστα της Basket League!

Ο Πελεκάνος 12ος μπλοκέρ στη λίστα της Basket League!

pelekanos ifaistos

Στην 12η θέση στην σχετική λίστα με τους καλύτερους μπλοκέρ της Basket League ανέβηκε ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος έκοψε τρία σουτ των αντιπάλων του στον αγώνα εναντίον του Κολοσσού Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Μιχάλης Πελεκάνος έμεινε για 14:50 στο παρκέ στο ματς του Ηφαίστου με τον Κολοσσό H Hotels όμως ήταν αρκετά για να σταματήσει τρία σουτ αντιπάλων του και να γίνει ο 12ος μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο πολύπειρος φόργουορντ έφτασε τις 188 τάπες και ξεπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη που είχε 185.

Κατά τα άλλα…

*Ο Σον Έβανς είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ για να φτάσει για τέταρτη φορά φέτος σε “double-double” μετά από τα ματς με ΑΕΚ (14π, 13ρ.), Ιωνικό Affidea (17π, 11ρ.) και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21π, 11ρ.). Έτσι ο Αμερικανός είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας μπροστά από τους Οκτάβιους Έλις, Τερέλ Παρκς και Αντουέιν Ουίγκινς. Το χθεσινό ήταν το 12ο “double-double” του Έβανς σε 38 εμφανίσεις Πρωταθλήματος με τον Ήφαιστο, αφού είχε οχτώ στην περσινή σεζόν.

*Με το μοναδικό κλέψιμο του κόντρα στον Κολοσσό H Hotels, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έφτασε τα 100 σε 280 εμφανίσεις στην κατηγορία.

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είχε χθες 4/8 βολές και ξεπέρασε τις 400 εύστοχες σε 336 εμφανίσεις στην ΕΚΟ Basket League. Ο έμπειρος φόργουορντ μετράει πια 402/580 βολές (69,31%).

*Κλέβοντας δύο φορές την μπάλα, ο Σον Έβανς έγινε ο 1ος της σχετικής λίστας της ομάδας της Λήμνου. Έφτασε τα 38 κλεψίματα και ξεπέρασε τον Τόντρικ Γκότσερ κάτι που έκανε χθες με το μοναδικό κλέψιμο του και ο Τζέρι Σμιθ που έφτασε τα 37.

*Με τις δύο ασίστ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι, ο Σπύρος Μούρτος έγινε ο 4ος πασέρ στη διετή ιστορία του Ηφαίστου που έφτασε και ξεπέρασε τις 50.

Από την πλευρά του Κολοσσού H Hotels…

*Με τους πέντε πόντους του στο “Ν.Σαμαράς”, ο Τράβις Ντάνιελς ξεπέρασε τους 500 στο 63ο παιχνίδι του στην ΕΚΟ Basket League.

*Με τους 12 πόντους του ο Μάλκολμ Γκρίφιν ξεπέρασε τους 400 και με τα τέσσερα ριμπάουντ ξεπέρασε τα 100 ριμπάουντ στο 40ό παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ένα παιχνίδι με συνολικά οχτώ τρίποντα, ο Κολοσσός H Hotel είχε τα λιγότερα. Έμεινε στα δύο ισοφαρίζοντας τη χειρότερη φετινή επίδοση αφού τόσα είχαν ο Άρη απέναντι στο Περιστέρι Winmasters στην 8η και το Λαύριο Megabolt κόντρα στον Προμηθέα στη 10η αγωνιστική.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …