Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο ΜακΓκίλ κρατούσε τα καλύτερα για το τέλος

Ο ΜακΓκίλ κρατούσε τα καλύτερα για το τέλος

McGill0112192

Λου Γουίλιαμς θύμισε ο Ρίκι ΜακΓκίλ στην χθεσινή νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ, αφού ξύπνησε στο τέταρτο δεκάλεπτο και πέτυχε 16 από τους 18 πόντους του οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη.

Μάλιστα με την χθεσινή του εμφάνιση σημείωσε μια σειρά από ατομικά ρεκόρ, όπως πόντων και δείκτη αξιολόγησης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Για 30 λεπτά ο Ρίκι ΜακΓκίλ ήταν σε ρηχά νερά στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία περίοδο όμως “έλαμψε” σημειώνοντας 16 από τους 18 πόντους του μαζί με μία σειρά κορυφαίων ατομικών επιδόσεων με κυριότερες εκείνες των περισσότερων πόντων και των περισσότερων βαθμών στο ranking.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Πανιωνίου Su Casa δεν είχε ξεπεράσει μέχρι χθες τους 11 πόντους, όσους είχε στο ματς με το Περιστέρι Winmasters ενώ στις τέσσερις προηγούμενες εμφανίσεις του είχε συνολικά 18 πόντους, όσους δηλαδή σημείωσε χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ο ΜακΓκίλ είχε 0/7 τρίποντα στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις και συνολικά 2/14 πριν το ματς με τον Δικέφαλο απέναντι στον οποίο μέτρησε 3/4. Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι με 21 βαθμούς στο ranking ενώ στις επτά προηγούμενες εμφανίσεις του είχε 43.

Ακόμη για τον Πανιώνιο Su Casa…

*Ο Άντονι Λι ήταν, στατιστικά, ο κορυφαίος του Πανιωνίου Su Casa. Έχοντας εννιά εύστοχα δίποντα (9/10) ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού σε αυτήν έφτασαν στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές οι Σαμάρντο Σάμιουελς (4η), Κιθ Λάνγκφορντ και Λευτέρης Μποχωρίδης (9η αγωνιστική).

*Ο Αμερικανός ήταν ένας από τους πέντε παίκτες του που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Έχοντας 20 έφτασε τους 200 σε 27 ματς στην ΕΚΟ Basket League.

*Σε ομαδικό επίπεδο, ο Πανιώνιος Su Casa ισοφάρισε τις μεγαλύτερες επιδόσεις του στη σεζόν με τις 23 εύστοχες βολές -τόσες είχε με τον Ηρακλή- με τις 24 προσπάθειες για τρίποντο -όσες είχε και στα ματς με Ήφαιστο και Λαύριο Megabolt- και τα 26 κερδισμένα φάουλ -όσα και στο Ιβανώφειο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ…

*Η χθεσινή ήταν η 6η ήττα του σε εννιά παιχνίδια κι έτσι βρίσκεται για τέταρτη φορά στην ιστορία του στην ΕΚΟ Basket League στο 3-6. Αυτό είχε συμβεί και στις σεζόν 2005-06, 2011-12 και 2015-16. Χειρότερη επίδοση παραμένει για τον ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο της σεζόν, το 2-7 που είχε στη σεζόν 2007-08.

*Ο ΠΑΟΚ έκανε 17 λάθη σε ματς 40 λεπτών ενώ είχε 18 στην πρεμιέρα με τον Άρη αλλά σε παιχνίδι 45 λεπτών.

*Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ξεπέρασε τα 400 εύστοχα δίποντα στην ΕΚΟ Basket League. Είχε χθες 2/2 και μετράει πλέον 401/604 (66,39%).

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …