Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Κλειδί η άμυνα, δύσκολο να κερδίζεις στο ΟΑΚΑ”

Λάσο: “Κλειδί η άμυνα, δύσκολο να κερδίζεις στο ΟΑΚΑ”

Λάσο

Στην άμυνα της ομάδας του στάθηκε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αυτή ήταν που τους οδήγησε στην νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, σταθερά σε όλο το παιχνίδι. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Κάναμε καλή δουλειά και στην άμυνα. Αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα. Λύσαμε το πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε με τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο μας προβλημάτισε το τρανζίσιον του Παναθηναϊκού, αλλά βρήκαμε και εκεί λύσεις. Είμαι χαρούμενος με την νίκη, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις στο ΟΑΚΑ. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης και για το αν είναι πρόωρο να χαρακτηριστεί φαβορί για την Euroleague: «Δεν ξέρω αν είναι πρόωρο. Πάντα η κουβέντα που αφορά τη Ρεάλ έχει να κάνει με τον τίτλο του φαβορί. Το δεχόμαστε. Η Euroleague είναι περίπλοκη και δύσκολη, το ξέρουμε αυτό. Αρχίσαμε τη σεζόν με τρεις ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Ξέρουμε πως κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…