Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κεμζούρα: “Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στο Βελιγράδι”

Κεμζούρα: “Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στο Βελιγράδι”

kestutis kemzura aerodromio

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Χίμκι και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Κεστούτις Κεμζούρα, πριν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας τόνισε ότι πρέπει να είναι πνευματικά έτοιμοι στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά:

«Αν κοιτάξετε τα νούμερα, είναι μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα, δεν αφήνουν τους αντιπάλους να σκοράρουν. Είναι στις τρεις καλύτερες ομάδες στα κλεψίματα. Θα αντιμετωπίσουμε ένα σκληρό και physical παιχνίδι. Έχασαν στην Μόσχα και τώρα επιστρέφουν στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους.

Κανείς παίκτης δεν θέλει να χάσει δύο σερί παιχνίδια, ειδικά εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για αυτή την πρόκληση, για την ένταση και την σκληράδα τους. Τακτικά θα κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά όχι πολλές γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Οι παίκτες που έπαιξαν λιγότερα λεπτά χθες πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν ενέργεια στο παιχνίδι της Παρασκευής».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε. Χθες μπερδευτήκαμε στην pick n roll άμυνα, οι αντίπαλοι ζεστάθηκαν και ο Σβεντ έβαλε κάποια μαρκαρισμένα τρίποντα. Το παιχνίδι στραβώνει, εσύ δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, ο αντίπαλος βάζει δύσκολα σουτ και το παιχνίδι γυρίζει. Δουλεύουμε και προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες πεντάδες, τους παίκτες που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός έχουμε καλύτερη κατανόηση σε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…