Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Επιστρέφει στην Ελλάδα και πιάνει λιμάνι ο Μάντζαρης

Επιστρέφει στην Ελλάδα και πιάνει λιμάνι ο Μάντζαρης

mantzaris vaggelis promitheas

Έχει μπροστά την πρόκληση του Κυπέλλου, ο δρόμος στο Eurocup μοιάζει να είναι ταυτόχρονα μακρύς κι ανοιχτός, στο πρωτάθλημα θέλει να είναι ένα κλικ πίσω από τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί ξανά στον τελικό. Για να τα καταφέρει ο Προμηθέας χρειάζεται να δυναμώσει κι άλλο το ρόστερ του κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης έρχεται να δώσει εμπειρία, ποιότητα και βάθος.

Ο διεθνής πόιντ γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους Πατρινούς και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή είναι η ανακοίνωση. Μένει ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν κι επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Προμηθέα.

Ο Μάκης Γιατράς κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου η ομάδα του να ισχυροποιηθεί και να έχει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έδειξε με το… καλησπέρα ότι μπορεί να βοηθήσει και μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη ανεβάζουν επίπεδο τον Προμηθέα.

Η διαφοροποίηση ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις των έμπειρων παικτών, είναι ότι ο Μαυροκεφαλίδης ήρθε για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος είχε νωρίτερα αποχωρήσει, ενώ για την ώρα δεν είναι δεδομένο αν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση, για να ενσωματωθεί ο Μάντζαρης. Πιθανότερο είναι να μην φύγει κανείς κι ο διεθνής παίκτης να αποτελέσει προσθήκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Εύκολη νίκη για Κάβαλιερς και 2-0 στη σειρά

Πλεονέκτημα για τους Κάβαλιερς και 2-0 επί των Ορλάντο Μάτζικ. Οι Κλίβελαντ Κάβαλιερς ήταν…