Κεντρική Basket League Ηρακλής Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο για Ηρακλή (pic)

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο για Ηρακλή (pic)

Το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν σήμερα οι παίκτες του Ηρακλή γεμίζοντας χαρά και δώρα τα παιδιά που φιλοξενούνται. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που ο γηραιός επισκέπτεται το χωριό στηρίζοντας το τεράστιο έργο που προσφέρει.

Αναλυτικά:

“Το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα η Ομάδα μας. Είναι η τρίτη σερί χρονιά που ο ΗΡΑΚΛΗΣ επισκέπτεται το Χωριό και οι παίκτες μοιράζουν δώρα στα παιδιά, αλλά παράλληλα ενημερώνονται και για το τεράστιο έργο που προσφέρει.
Την Ομάδα μας υποδέχθηκε ο διευθυντής του φορέα Λουκάς Ίσαρης που μίλησε στους παίκτες και τους προπονητές μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι όσοι εργάζονται για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Τόνισε τις δυσκολίες όσον αφορά στα οικονομικά αφού η κρατική ενίσχυση είναι ελάχιστη και ευτυχώς που υπάρχουν οι δωρεές του απλού κόσμου.
Η ΚΑΕ Ηρακλής και φέτος είναι ενεργά παρούσα και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα ενισχύσει το έργο του Παιδικού Χωριού και μετά τις γιορτές, όποτε η βοήθεια είναι πιο απαραίτητη.
Τα δώρα που μοίρασαν στα παιδιά διέθεσαν στην Ομάδα μας τα καταστήματα 4All και ο Μακεδονικός Χαλβάς, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση στις κοινωνικές δράσεις της Ομάδας μας.
Η προσπάθεια μας δε σταματά σε μια απλή επίσκεψη τις γιορτές-η Ομάδα μας θα φιλοξενήσει σε προσεχή αγώνα της τα παιδιά του Χωριού και θα διαθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα υλικά και τρόφιμα απαραίτητα για την καθημερινότητα των παιδιών.
Καλή χρονιά σε όλους και όλες από την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ραντεβού το Σάββατο στο Ιβανώφειο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Πετανίδης-Φίλλιος: “Μνηστήρες” για τα… αστεράκια του Ηρακλή

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα ικανότατους νεαρούς. Ο λόγος για τους Γιώργο Πετανίδη και Γιώρ…