Κεντρική Β' Εθνική Επέστρεψε στον Πανερυθραϊκό ο Κοντούδης!

Επέστρεψε στον Πανερυθραϊκό ο Κοντούδης!

Kontoudis afisa epistrofi panerythraikos

Επέστρεψε στην ομάδα που υπηρέτησε για 15 συνεχόμενα χρόνια ο Στέλιος Κοντούδης, καθώς ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου σκάουτινγκ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με σεβασμό στην ιστορία του, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύ μεγάλη επιστροφή του Στέλιου Κοντούδη στις τάξεις του Συλλόγου μας, προκειμένου να αναλάβει χρέη Υπεύθυνου Σκάουτινγκ!

Ο Στέλιος είναι από τους ανθρώπους που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη σύγχρονη ιστορία του Πανερυθραϊκού, αποτελώντας ξεχωριστό κομμάτι για το Σύλλογο, μιας και διατέλεσε παίκτης της ομάδας μας επί 15 συναπτά έτη -τα 10 ως αρχηγός!- όντας εκ των πρωταγωνιστών στις μεγαλύτερες στιγμές που έχει ζήσει ο Πανερυθραϊκός μας, αφού ήταν παρών από την «εκτόξευση» της ομάδας μας από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι και την Α2! Εξάλλου, ήταν εκείνος που έδωσε τη σκυτάλη στον Τάσο Καλλιανιώτη, προκειμένου να τον διαδεχθεί στην αρχηγεία του Πανερυθραϊκού!

Συν τοις άλλοις, ο Κοντούδης, μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως παίκτης, διατέλεσε και μέλος του τεχνικού τιμ του Πανερυθραϊκού, ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή.

Πλέον, η «σημαία» επιστρέφει ξανά στον «ιστό» της, καθώς δεν θα μπορούσε να μην είναι παρών ο Στέλιος Κοντούδης σε αυτή τη νέα «εποχή» του Συλλόγου!

Στέλιο, καλώς ήρθες ξανά στο «σπίτι» σου και σου ευχόμαστε καλή δύναμη στις νέες σου αρμοδιότητες ως Υπεύθυνος Σκάουτινγκ!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…