Κεντρική Basket League Άρης Αξιέπαινη κίνηση του ARIS Athens club! Αγόρασε 14 διαρκείας και τα προσφέρει σε φίλους του Άρη

Αξιέπαινη κίνηση του ARIS Athens club! Αγόρασε 14 διαρκείας και τα προσφέρει σε φίλους του Άρη

aris kosmos pale

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του β’ γύρου του πρωταθλήματος, ένα θέμα ιδιαίτερα σημαντικό για την ΚΑΕ προκειμένου να πάρει οικονομική “ανάσα” μέσω του κόσμου της ομάδας. Το ARIS Athens club προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση καθώς αγόρασε 14 διαρκείας και τα προσφέρει σε οπαδούς του Άρη που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άνεργους, πολύτεκνους, μαθητές-φοιτητές).

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Το ARIS Athens club προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, αγοράζοντας 14 εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και τα προσφέρει σε φίλους της ομάδας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άνεργους, πολύτεκνους, μαθητές-φοιτητές).

Επίσης, έξι φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι ζουν στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, αγόρασαν 2 εισιτήρια διαρκείας Β’ Γύρου και τα διαθέτουν επίσης σε φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι προέρχονται από ευπαθείς ομάδες.

Από σήμερα Δευτέρα (30/12) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση.

Στείλτε μέχρι τη μεθεπόμενη Πέμπτη (09/01) το βράδυ, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, κάρτα ανεργίας σε ισχύ για τους άνεργους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους, φοιτητικό πάσο σε ισχύ για τους φοιτητές και Α.Μ.Κ.Α.), στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για 16 διαρκείας Β’ Γύρου της ΕΚΟ Basket League.

Προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, οι τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1) Αστυνομική Ταυτότητα
2) Κάρτα ανεργίας σε ισχύ και ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ. για τους άνεργους.
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους.
4) Φοιτητικό πάσο για τη χρονιά 2019-2020 για τους φοιτητές.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (10/01)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…