Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Σούμποτιτς το απόλυτο φαβορί!

Άρης: Σούμποτιτς το απόλυτο φαβορί!

subotitc

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει έναν τεχνικό, που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας, και θα καταφέρει να την κρατήσει στην κατηγορία. Ένα από τα ονόματα, που ακούγονται, είναι αυτό του Λευτέρη Σούμποτιτς, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τα ηνία της ομάδας.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς είναι το απόλυτο φαβορί και δείχνει ότι είναι το καταλληλότερο άτομο, για να αναλάβει σ΄αυτήν τη δύσκολη περίοδο τον Άρη. Ο έμπειρος τεχνικός είναι άνθρωπος που μπορεί να πάρει αποφάσεις και σίγουρα μπορεί να κρατήσει ενωμένη την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σούμποτιτς είναι μία δοκιμασμένη λύση, η οποία μπορεί να να βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση τον Άρη και να τον οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Ο Σούμποτιτς μπορεί να μιλήσει και με τους Σέρβους παίκτες της ομάδας και να τους αλλάξει το τσιπάκι, έτσι ώστε στη συνέχεια να είναι καλύτεροι και να βοηθήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει τους στόχους της.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς εκτός από τις αποδεδειγμένες ικανότητες του στην προπονητική είναι και ένα όνομα, που θυμίζει στους φίλους του Άρη τις παλιές μεγάλες στιγμές της ομάδας, και σίγουρα η παρουσία του θα φέρει συσπείρωση, προκειμένου όλοι να βοηθήσουν να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…