Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”To Λαύριο εντός έδρας έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση”

Ζιάγκος:”To Λαύριο εντός έδρας έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση”

Ζιάγκος

Στις δυσκολίες της αποστολή του Ρεθύμνου στο προσεχές παιχνίδι με το Λαύριο εστίασε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τονίζοντας ότι στην έδρα του παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανεβάσει σημαντικά την απόδοση του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο “κύκλος ζωής” της νίκης και της ήττας έχει διάρκεια κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Το πρωτάθλημα είναι μία διαρκής διαδικασία γεμάτη προκλήσεις που πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σωματικά και πνευματικά.

Το Λαύριο είναι μία ομάδα που ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά ως ομάδες. Έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την αμυντική σκληρότητα και την επαφή στο πίσω μισό του γηπέδου, ενώ μπροστά επιδιώκει το ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί και καταστάσεις απομόνωσης με πολλά παιχνίδια ένας εναντίον ενός σε όλες τις θέσεις. Η αποστολή μας εξ ορισμού είναι δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα που εντός έδρας νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και ανεβάζει σε σημαντικό βαθμό την απόδοση της, συν το γεγονός ότι πράγματι έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα πολύ δυναμικά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσθήκη του Αλέξανδρου Σπυριδονίδη στο δυναμικό της ομάδας, υπογραμμίζοντας: «Ο Αλέξανδρος επελέγη για να μας βοηθήσει στο κομμάτι του ελέγχου του ρυθμού, του σεταρίσματος της ομάδας και στο κομμάτι της δημιουργίας. Είναι ένα παιδί που γνωρίζει την κατηγορία, έχει υψηλό μπασκετικό IQ και κίνητρο για να κάνει μία καλή σεζόν στην ελληνική λίγκα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…