Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”Οι τραυματισμοί μας κάνουν να μην μπορούμε να χαρούμε την επιτυχία”

Ζιάγκος:”Οι τραυματισμοί μας κάνουν να μην μπορούμε να χαρούμε την επιτυχία”

Στους πολλούς ξαφνικούς τραυματισμούς της ομάδας του στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μετά την νίκη επί του Κολοσσού, τονίζοντας ότι τους κάνουν να μην μπορούν να χαρούν την επιτυχία τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η πρόκριση συνιστά μία μικρή επιτυχία για την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε την επιτυχία αυτή γιατί το μυαλό όλων βρίσκεται στους ξαφνικούς και απροσδόκητους τραυματισμούς που συνέβησαν μέσα σε μία μέρα. Οι Κουρέπης, Χότον, Μάρεϊ, Συριδονίδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τίθενται εκτός ομάδας. Ένα μεγάλο μπράβο στον Ραμόν που έπαιξε όλο το ματς εμπύρετος. Συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών αλλά και αυτών που ήρθαν από πίσω να καλύψουν τα κενά. Ο Ραζής, ο Γαρέζος, ο Λαναράς, όλα τα παιδιά.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με τα καινούρια δεδομένα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχουμε να προσδοκούμε πολλά πράγματα. Θα μπούμε να το απολαύσουμε, με το μυαλό όλων, όπως προείπα, να είναι στα παιδιά που ανέφερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…