Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν-Εφές 84-90

Βιλερμπάν-Εφές 84-90

Εφές

Την έβδομη νίκη της στην φετινή Ευρωλίγκα πήρε η Εφές επικρατώντας με 90-84 επί της Βιλερμπάν στην Γαλλία σε ένα παιχνίδι που οι Γάλλοι πάλεψαν ως το φινάλε βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Αταμάν. Με αυτή την νίκη το ρεκόρ των Τούρκων γίνεται 7-2, με τους Γάλλους να υποχωρούν στο 5-4.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Εφές στηρίχθηκε επιθετικά στον Μίσιτς που είχε 10 πόντους με τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις και να μένουν κοντά στο σκορ και την πρώτη περίοδο να λήγει στο 22-25. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα του Αταμάν να έχει περισσότερους πρωταγωνιστές στην επίθεση αλλά να μην καταφέρνει να δημιουργήσει διαφορά χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Τζεκίρι (12 πόντους) με το ημίχρονο να λήγει στο 43-44.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση παρά την αστοχία του Λάρκιν και πήραν προβάδισμα 7 πόντων στο 26′ με τον Μίσιτς με τους γηπεδούχους να μην το βάζουν κάτω και να μειώνουν στους 4 στην λήξη της περιόδου (64-68). Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Τούρκοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά για να φτάσουν τελικά στην νίκη και το 84-90.

Τα δεκάλεπτα:22-25, 43-44, 64-68, 84-90

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…