Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τσάλμερς:”Θα είμαι έτοιμος την Τετάρτη” (vid)

Τσάλμερς:”Θα είμαι έτοιμος την Τετάρτη” (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Μάριο Τσάλμερς μιλώντας στο κανάλι της ένωσης στο youtube και δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπαντίρμα στην Τουρκία.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι, να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσω τη σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται στην ομάδα. Νιώθω τέλεια, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στα παρκέ. Χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του προγράμματος, μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή»

Για το τι θα σημαίνει γι’ αυτόν να κατακτήσει δεύτερο σερί ΒCL, τόνισε: «Οπωσδήποτε, όποτε μπορείς να κερδίσεις 2 πρωταθλήματα στη σειρά, είναι πάντα ξεχωριστό. Ειδικά για μένα τις δύο πρώτες σεζόν που είμαι υπερατλαντικά θα σημαίνει πάρα πολλά».

Για το αν μπορεί άμεσα να ενισχύσει την ΑΕΚ«Θα είμαι έτοιμος, θα ξεκουραστώ ώστε να βρω τα πατήματά μου και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για την Τετάρτη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ

Η ΑΕΚ υπεβλήθη σε νέα τεστ κορωνοϊού ύστερα από το θετικό δείγμα. Η Ένωση, όπως ενημέρωσε,…