Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Το +26 στην κορυφή της λίστας του Ηφαίστου

Το +26 στην κορυφή της λίστας του Ηφαίστου

evans ifaistos limnou aris

Το 86-59 επί του Άρη, πέραν της βαθμολογικής, είχε και στατιστική αξία για τον Ήφαιστο αφού ήταν η ευρύτερη των 39 νικών του στην ΕΚΟ Basket League. Με αυτό το +26 ξεπέρασε όχι μόνο το +16 της πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings που ήταν η μεγαλύτερη διαφορά των φετινών νικών του αλλά και το +22 της πρώτης νίκης της ιστορίας του, πέρσι στη 2η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο (86-64).

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με τους εννιά πόντους του, ξεπέρασε τους 1.800 στην ΕΚΟ Basket League. Παράλληλα με το 332ο παιχνίδι του σε αυτήν, ανέβηκε στην 32η θέση της σχετικής λίστας αφού ξεπέρασε τον Γιώργο Καράγκουτη.

*Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μπήκε στην πρώτη 60άδα της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Η χθεσινή ήταν η 276η του και με αυτήν άφησε πίσω του, τους Χρήστο Χαρίση και Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Παράλληλα ο διεθνής φόργουορντ με τη μοναδική βολή του, έφτασε τις 400 εύστοχες στην κατηγορία. Έχει πλέον 400/611 (65,46%).

Από την άλλη πλευρά…

*Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς διασώθηκε για τον Άρη στην 140ή εμφάνιση του στην ΕΚΟ Basket League, με την οποία ξεπέρασε τον Ούρος Ντούβνιακ και έφτασε στην 24η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών της κατηγορίας τον Μίκαελ Άντερσεν.

Ο Βόσνιος φόργουορντ με τους 16 πόντους του ξεπέρασε τους 1.300 στην κατηγορία.

*Ο Άρης δεν πήρε σκορ από επιθετικά ριμπάουντ κάτι που έκανε λίγο μετά και ο Ιωνικός Affidea στο ΟΑΚΑ στη χειρότερη φετινή επίδοση. Χωρίς πόντους δεύτερων επιθέσεων είχαν μείνει στις έξι πρώτες αγωνιστικές ο Πανιώνιος Su Casa στην πρεμιέρα, ο Κολοσσός H Hotels στη 2η, ο Ήφαιστος στην 3η και ο Ηρακλής στην 4η αγωνιστική.

*Το ματς της Λήμνου ήταν το πρώτο της φετινής ΕΚΟ Basket League που δεν είχε τάπα και από τις δύο ομάδες.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …