Κεντρική Γ' Εθνική Σε Live Streaming ο αγώνας Μίλωνας – Άρης Θήβας

Σε Live Streaming ο αγώνας Μίλωνας – Άρης Θήβας

Screenshot 2 3

Ο Μίλωνας φέτος έχει αποφαίσει να δείχνει σε live streaming όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Μετά το πρώτο παιχνίδι με Τα Φανάρια, η ομάδα της Νέας Σμύρνης μέσω του Milon TV θα δείξει και την αναμέτρηση με τον Άρη Θήβας.

Αναλυτικά:

“Ο Μίλωνας δίνει το δεύτερο του επίσημο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θήβας (10/11, 17:00). Η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη περιμένει την στήριξη σας στο γήπεδο, αλλά και μέσω του επίσημου καναλιού του MILON TV στο Youtube, όπου θα προβληθεί η αναμέτρηση.

Ο Σύλλογος μας από το πρώτο εντός έδρα παιχνίδι αποφάσισε να προβάλλονται τα παιχνίδια μας μέσω live streaming. Η μετάδοση του πρώτου αγώνα είχε μεγάλη επιτυχία και αυτός μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Οι άνθρωποι του Milon TV για δεύτερη φορά θα μεταφέρουν στις οθόνες σας τη «μάχη» της ανδρικής μας ομάδας.

Αυτό δεν πρέπει, όμως, να σας εφησυχάζει, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Αποσκίτη θέλουν την στήριξη σας και με τη φυσική σας παρουσία στο γήπεδο. Ο Μίλωνας καλεί όλους τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της ομάδας μας, για να ωθήσουν τον Μίλωνα στη νίκη και μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…