Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρενέσες:”Ξέρουμε ότι δεν θα πάμε στο Final 4″

Ρενέσες:”Ξέρουμε ότι δεν θα πάμε στο Final 4″

aito reneses alba verolinou

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έπαιξαν χωρίς πίεση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου τόνισε ότι οι παίκτες του στο ημίχρονο πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν την νίκη την οποία και πήραν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Στην αρχή δεν είχαμε πίεση για τη νίκη, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και η έδρα του είναι δύσκολη. Είχαμε και απουσίες, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε μια ωραία εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Μετά αποκτήσαμε πίστη για τη νίκη, κάτι που είναι ωραίο για την ομάδα μας, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα πάμε στο Final 4.

Όμως είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πράγματα με ενέργεια, ξέρουμε πως δεν θα νικάμε σε κάθε ματς. Είναι καλό να έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά όχι πάρα πολύ, γιατί μετά έχεις περισσότερες πιθανότητες να χάσεις».

Για το αν έπαιξε η ομάδα το ελκυστικό μπάσκετ που επιθυμεί: «Δεν είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση, καθώς δεν πρόκειται να πάμε στα playoffs. Είχαμε ενέργεια στην άμυνα. Είναι το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ που παίξαμε, γιατί το διασκέδασαν και οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…