Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ρεκόρ καριέρας για Αγκμπελέσε και Μωραΐτη

Ρεκόρ καριέρας για Αγκμπελέσε και Μωραΐτη

Agbelese2411192

Ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα από το “Σοφία Μπεφόν” κερδίζοντας τον Ιωνικό Νικαίας με 86-79. Μάλιστα, στην αναμέτρηση οι Ντάνι Αγκμπελέσε και Δημήτρης Μωραΐτης πέτυχαν ρεκόρ καριέρας σε ασίστ και ριμπάουντ αντίστοιχα.

Παράλληλα ρεκόρ καριέρας πέτυχε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφού οι 20 πόντοι που πέτυχε είναι η καλύτερη του επίδοση στην Α1.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Κολοσσός H Hotels έφυγε με ένα σημαντικό “διπλό” από την Αθήνα και δύο παίκτες του έφτασαν σε κορυφαίες, ατομικές επιδόσεις. Ήταν ο Ντάνι Αγκμπελέσε και ο Δημήτρης Μωραΐτης .

*Η προσφορά του Ντάνι Αγκμπελέσε στη νίκη του Κολοσσού H Hotels ήταν πολυεπίπεδη και ένα μέρος της ήταν αυτό της δημιουργίας, αφού ο Αμερικανός είχε τέσσερις ασίστ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην ΕΚΟ Basket League. Τόσες είχε πέρσι με τον Χολαργό στα εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην κανονική περίοδο και την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

*Με ένα ρεκόρ καριέρας έφυγε από το “Σοφία Μπεφόν” και ο Δημήτρης Μωραΐτης . Είχε έξι ριμπάουντ, δύο περισσότερα από την προηγούμενη κορυφαία επίδοση του αφού είχε τέσσερα στην πρεμιέρα της σεζόν 2014-15 ως παίκτης του Πανιωνίου Su Casa και κόντρα στη νυν ομάδα του κι άλλες δύο φορές πέρσι στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με Ήφαιστο και Λαύριο Megabolt στην 7η και στην 9η αγωνιστική αντίστοιχα.

*Ο Τράβις Ντάνιελς έκανε με διαφορά την καλύτερη εμφάνιση του με τον Κολοσσό H Hotels όπως δείχνουν οι 20 βαθμοί που είχε στο ranking και αφού δεν ξεπέρασε τους οχτώ στις επτά προηγούμενες εμφανίσεις του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ παράλληλα, στην 60ή εμφάνιση του συμμετοχή του στο ελληνικό Πρωτάθλημα ξεπέρασε τα 100 επιθετικά ριμπάουντ, έχοντας τρεις κόντρα στον Ιωνικό Affidea.

*Ο Σταύρος Τουτζιαράκης έφτασε τα 150 παιχνίδια στην ΕΚΟ Basket League. Είχε κάνει ντεμπούτο στις 11 Οκτωβρίου 2006 (Μακεδονικός-Πανιώνιος 54-68).

Από την πλευρά του Ιωνικού Affidea…

*Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, σημειώνοντας μάλιστα ένα ρεκόρ καριέρας στην ΕΚΟ Basket League. Είχε 20 πόντους έναν περισσότερο από το προηγούμενο που σημείωσε στην περσινή σεζόν με το Λαύριο Megabolt κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε ο 22ος ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε στο χθεσινό παιχνίδι, έφτασε τα 1.384 και ξεπέρασε κατά ένα τον Δήμο Ντικούδη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…