Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ραζής:”Πιστεύουμε στην νίκη”

Ραζής:”Πιστεύουμε στην νίκη”

razis

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο τον Προμηθέα στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” και ο Χριστόφορος Ραζής μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν την νίκη όπως είχαν κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ πριν τρεις βδομάδες.

Παράλληλα, ο παίκτης των κρητικών αναφέρθηκε στην νίκη κόντρα στον Κολοσσό για το κύπελλο αλλά και την εμφάνιση κόντρα στην ένωση στο “Νίκος Γκάλης” που θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν πολύ ανταγωνιστική.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καλησπέρα και πάλι από το ηλιόλουστο Ρέθυμνο.

Σε ρυθμούς EKO Basket League επιστρέφουμε μετά από 10 ημέρες, όπου το Κύπελλο Ελλάδας μονοπώλησε το δικό μας ενδιαφέρον και όχι μόνο. Για εμάς ήταν μία εβδομάδα γεμάτη αγωνιστική δράση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μας σε δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια.

Αρχικά πήραμε τη νίκη που αξίζαμε κόντρα στον Κολοσσό, η οποία μας έστειλε στους «8» απέναντι στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Εκεί, όπου παρά τις απουσίες δείξαμε ξανά καλό πρόσωπο, παίζοντας στα ίσια μία ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Άπαντες ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό και πήραμε δύναμη για τη συνέχεια.

Δύναμη μας δίνει και η έδρα μας, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα. Ένα ματς απαιτητικό και πολύ δύσκολο.

Ο Προμηθέας έχει καταφέρει να είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος και να στοχεύει πάρα πολύ ψηλά. Μάλιστα, συμμετέχει και στο Γιούροκαπ, όπου και εκεί έχει δείξει τις δυνατότητες του. Μπορεί να ηττήθηκε την Τετάρτη αλλά θεωρώ πως αυτό θα τους δώσει έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουν με μεγαλύτερο πάθος τη νίκη αύριο.

Για αυτόν τον λόγο εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να «αποκρούσουμε» κάθε τακτικό πλάνο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μία νίκη την οποία πιστεύουμε πως μπορούμε να την πετύχουμε, όπως ακριβώς συνέβη και με την ΑΕΚ, πριν από τρεις εβδομάδες.

Έχουμε δείξει πως κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, ενώ στην έδρα μας τα δεδομένα αλλάζουν. Αναμένουμε με αγωνία την αυριανή αναμέτρηση, όπου θέλουμε να βγούμε νικητές για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…