Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Τα κακά αποτελέσματα μας πεισμώνουν περισσότερο”

“Τα κακά αποτελέσματα μας πεισμώνουν περισσότερο”

zaras iraklis

Στο γεγονός ότι τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος πεισμώνουν αυτόν και τους συμπαίκτες του εστίασε ο Θοδωρής Ζάρας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στο Λαύριο χαρακτήρισε την ομάδα του Σερέλη αξιόλογο αντίπαλο, ενώ τόνισε ότι μεγάλο πλεονέκτημα του γηραιού είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια.

“Να μας δώσει ώθηση και δύναμη η έδρα

Γεια σας! Τα λέμε και αυτή την εβδομάδα από εδώ! Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας μας δεν μας αφήνουν ικανοποιημένος, όμως αυτό δεν μας πτοεί, αλλά αντιθέτως μας πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια.

Δουλεύουμε καθημερινά όλοι μας πολύ δυνατά για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερη χημεία και να επανέλθουμε στις νίκες. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και δίνουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας με μοναδικό στόχο το καλό του ΗΡΑΚΛΗ.

Έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Το Λαύριο είναι μία ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, ενώ ο κόουτς Σερέλης βρίσκεται στον πάγκο της για πολλά χρόνια.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να τηρήσουμε τα σχέδια του προπονητή μας και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας. Φυσικά, το δικό μας μεγάλο πλεονέκτημα είναι η έδρα μας που ελπίζουμε για ακόμη ένα παιχνίδι να μας δώσει ώθηση, δύναμη και οι φίλαθλοι μας να δημιουργήσουν για άλλη μία φορά μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα.

Όλοι μαζί ενωμένοι για να πάρουμε μία σημαντική νίκη!”

Τα λέμε ξανά σύντομα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…