Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου”

“Στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου”

Γιατράς

Στην ποιότητα κάποιον παικτών του και όχι στην ομαδική δουλειά απέδωσε την νίκη του Προμηθέα επί του Πανιωνίου ο Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιόν αντίπαλο θέλει στο κύπελλο δήλωσε ότι δεν έχει προτίμηση τονίζοντας ότι στόχος του Προμηθέα είναι η κατάκτηση του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχαμε μηδέν φάουλ και είχαμε δεχθεί 5 ή 6 αιφνιδιασμούς, που σημαίνει ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Με την ποιότητα κάποιων παικτών και κάποια ατομικά καλάθια καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έκλεισε ένας πρώτος κύκλος δύσκολων αγώνων, θα ξεκουραστούμε 2 μέρες και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρότι η ώρα (15:45) δεν προσφέρεται για μπάσκετ. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ και με πολλές ωραίες φάσεις».

Για τη γεύση που του αφήνει αυτή η δύσκολη σειρά αγώνων που ολοκληρώθηκε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είμαι πρώτοι στον όμιλό μας στο Eurocup, έχουμε περάσει στην επόμενη φάση, βρισκόμαστε στους 4 του κυπέλλου και στη 2η θέση στην Ελλάδα. Το μόνο που με στενοχωρεί ότι δεν παίζουμε το όμορφο μπάσκετ που επιθυμούμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Η βαθμολογική σημασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Πέρυσι η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη κι εμείς τέταρτοι, αλλά είναι πάντα θέμα γοήτρου, καθώς κι οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν».

Για τον ποιον αντίπαλο επιθυμεί στο Κύπελλο: «Δεν προτιμάω κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σκοπός του Προμηθέα είναι να πάρει το Κύπελλο. Δεν είναι στόχος μας να πάμε απλά στον τελικό, αλλά να πάρουμε το Κύπελλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…