Κεντρική Λάρισα “Σε αναστάτωση το Περιστέρι, να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”

“Σε αναστάτωση το Περιστέρι, να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”

Παπαντωνίου

Το γεγονός ότι το Περιστέρι βρίσκεται σε μια περίοδο εσωτερικής αναστάτωσης επισήμανε ο Νώντας Παπαντωνίου μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και τόνισε ότι η Λάρισα πρέπει να παλέψει για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το αυριανό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο γκαρντ των Θεσσαλών χαρακτήρισε εύκολο το παιχνίδι επειδή η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος, και δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο παρκέ αυτά που τους λέει ο Βαγγέλης Αγγέλου. 

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια κακή ήττα, αυτή από τον Ήφαιστο στο «σπίτι μας» και τώρα πλέον θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα τα οποία έχουν δημιουργηθεί τόσο στην ομάδα, όσο και στην βαθμολογία.

Ως συμπέρασμα από το ματς με τον Ήφαιστο είναι πως πρέπει να χτίσουμε πάνω στην άμυνα μας, την οποία έχουμε βελτιώσει σημαντικά και να βελτιωθούμε επιθετικά.

Ο Άντονι Χίκι βρίσκει ρυθμό, προσαρμόζεται στην ομάδα και είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσει πολύ.

Επόμενος αντίπαλος το Περιστέρι που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε μια αναστάτωση, αλλά πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και βάθος πάγκου μεγάλο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Είναι από τα εύκολα ματς γιατί δεν έχουμε εμείς το άγχος, καθώς είναι ξεκάθαρο πως φαβορί είναι το Περιστέρι. Άρα θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ όλα αυτά που δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα με τον κόουτς Αγγέλου και στο τέλος θα …κάνουμε ταμείο.

Εύχομαι να έχουμε ένα καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…