Κεντρική Basket League Άρης “Πρέπει να μαζευτούν άμεσα χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ”

“Πρέπει να μαζευτούν άμεσα χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ”

arvanitis

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει βάλει σε μια σειρά διάφορα θέματα στον Α.Σ. Άρης και προσπαθεί να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ των “κιτρίνων” ώστε να υπάρξει μια οικονομική “ανάσα”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη μιλώντας στον Libero 107,4 FM, είπε:

Για τον μπασκετικό Άρη:

“Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και επικίνδυνο στον μπασκετικό ΑΡΗ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια που έχουν μέσα τους το “πρέπει” και λόγω αυτού …πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις. Να βοηθήσει ο κόσμος την ΚΑΕ, με τις κινήσεις που γίνονται, ώστε να λύσει κάποια θέματα με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, τα οποία δεν έχουν λυθεί δυστυχώς. Πρέπει να είχαν ήδη γίνει αυτές οι κινήσεις, αρχικά με την λύση του ΒΑΝ του Γουίβερ, ώστε να αποκτήσει ενημερότητα η ΚΑΕ, και να μπορεί να πάρει παίκτες, άμεσα και γρήγορα. Αυτό πρέπει να γίνει. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τα νούμερα, όμως πρέπει να μαζευτούν  άμεσα χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ.”

Είχαμε δρομολογήσει μέρες πριν το συμβούλιο, με κεντρικό και κύριο θέμα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Σκεφτήκαμε μερικές κινήσεις, σε συνεργασία πάντα με τους οργανωμένους. Αρχικά, μία πρώτη κίνηση που συζητήσαμε ήταν να ανοιξουμε έναν λογαριασμό στην VIVA, για να μπορεί να βάζει ο κόσμος χρήματα προς ενίσχυση της ομάδας. Μια άλλη κίνηση είναι, σε συνέχεια της κίνησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, να κανουμε το “5ευρο” και στις θύρες 7,9 και 2, μέσω κουπονιών δικών μας. Κάτι τέτοιο καλύπτει όλη την δράση, σε όλες τις θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Μία τρίτη κίνηση είναι 300 διαρκείας των 100 ευρώ τα οποία θα διαθέσει ο ΑΣ, το οποίο το ζήτησα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πιο εύκολη η συγκέντρωση ενός ποσού άμεσα, και ταυτόχρονα όσοι αγοράσουν τα διαρκείας θα μπορούν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα στος αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Μια 4η κίνηση είναι να προσεγγίσουμε επιφανείς Αρειανούς, να μαζευτούμε μαζί και να ενισχύσουμε τον ΑΡΗ με όσα χρήματα μπορεί ο καθένας. Πιστεύω πως με αυτη την κίνηση θα καταφέρουμε να μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό.”

Για την επικοινωνία με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

“Στην συζήτηση που κάναμε σήμερα το πρωί κατάλαβα πως κινείται και εκείνος προς την συσπείρωση όλων για το καλό του ΑΡΗ. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο ως προς αυτό. Δεν έχουμε συζητήσει περί διάδοχης κατάστασης στην ΚΑΕ. Ίσως τις επόμενες ημέρες τον ρωτήσω και μου απαντήσει. ”

Για την κριτική τον τελευταίο καιρό:

“Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να λέω κάτι που να αφορά την ομάδα και να είναι ψέματα είτε να θέλω να βλάψω τον ΑΡΗ. Ο,τι και να έχει ειπωθεί κατά καιρούς, είμαι υπέρ της ενότητας, υπέρ των λύσεων των τμημάτων. Να έχουν επιτυχία όλα τα τμήματα του ΑΡΗ και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Δεν βάζω ποτέ τα προσωπικά μου πρώτα. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε πάντα τον ΑΡΗ πάνω από όλα.

Στρεφόμαστε και πάλι στον κόσμο. Σε εκείνους που πάντα σώζουν την ομάδα. Μακάρι να μην ξαναφτάσουμε σε αυτη την θέση να ζητάμε την αρωγή του κόσμου, για να λύσουμε προβλήματα των τμημάτων. ”

Για την ενημέρωση του Ερασιτέχνη από τον κ. Γουλιέλμο σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ:

“Εννοείται πως πρέπει να ζητήσουμε τα οικονομικά στοιχεία, και θα μας τα δώσουν. Αυτό είναι το σωστό, για την σωστή λειτουργία του Ερασιτέχνη. Έχουμε το 10%, έχουμε τεράστια εμπειρία και δεν πρόκειται να προκαλέσουμε πρόβλημα. Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε και να ενημερωνόμαστε για το που πηγαίνουν τα τμήματα μας.”

Για το ΒΑΝ του Γουίβερ:

“Πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση. Εφόσον γίνει αυτό ο αθλητής είναι υποχρεωμένος να στείλει επιστολή στην FIBA προς άμεση άρση του ΒΑΝ, καθώς θα έχει λάβει το ποσό που απαιτείται. Δεν συζητήσαμε περισσότερο περί αυτού με τον κ. Γουλιέλμο. ”

Για το Nick Galis Hall:

“Στο μυαλό μας, σχετικά με το Παλέ, έχουμε ξεκινήσει μία διαδικασία, μιας ολοκληρωμένης πρότασης προς το υπουρεγείο και την ΓΓΑ. Στόχος μας είναι να παραχωρηθεί στον ΑΡΗ το Αλεξάνδρειο.  Μόλις ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη η πρόταση θα την παρουσιάσουμε και θα προσπαθησουμε να αποκατασταθεί η μπασκετική δικαιοσύνη στην πόλη, η οποία μονίμως είναι εναντίον του ΑΡΗ.

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως η πρόταση μας δεν έχει σκοπό να επηρεάσει κανέναν από τους συλλόγους που γυμνάζονται επίσης στο Παλέ.   Το γήπεδο συντηρείται  από τον ΑΡΗ για τόσες δεκαετίες. Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ είναι μια τεράστια ομάδα και μόνο από την προσφορά της στον αθλητισμό και τους φόρους του Αρειανου φορολογούμενο, δικαιούται να έχει ένα γήπεςδο δικό της. Δεν είναι παράλογο νομιζω αυτό.”

Για την κάρτα φιλάθλου:

“Η κάρτα φιλάθλου πάει πολύ καλα. Ο κοσμος μας εμπιστεύεται. Μας τιμαει αυτό. Με την κινηση αυτή ο κόσμος στηρίζει και τον Ερασιτέχνη,  ο οποίος έχει και τα δικά του θέματα και πρέπει να λύσει και δικά του προβήματα, χωρίς να ξεχνάμε και την βοήθεια που δίνει σε όλα τα τμήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και να είναι βέβαιαοι πως όλα τα χρήματα πηγαίνουν στον σύλλογο και προς βοήθεια ολων των τμημάτων.”

Για την συνεργασία του με  τον Θόδωρο Καρυπίδη:

“Με τον κ. Καρυπίδη έχουμε πολύ καλή επαφή και σχέση. Για τα θέματα των παραγόντων από το εξωτερικό μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια πληροφορία που να μπορώ να σας μεταφέρω. Το Κλεάνθης Βικελίδης ανήκει στον ΑΣ. Το παραλάβαμε από τους παππούδες και τους γονείς μας και πρέπει να το παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Για τα χρέη των ερασιτεχνών προς την πολιτεία:

“Εχουμε επαφές με όλα τα σωματεία, με τα οποία αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Είναι σε όλη την Ελλάδα. Οι συζητήσεις που κάνουμε οδηγούν στο να βρεθεί μία λύση στο να πάρουν οι ΑΣ μια ανάσα και να μπορούν οι παράγοντές τους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Πάνε καλά οι συζητήσεις μας όμως θεωρώ πως σύντομα θα αρχίσει η πιο σοβαρή κουβέντα για την επίλυση του ζητήματος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…