Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ποτέ δεν θα εκβιάσω”

“Ποτέ δεν θα εκβιάσω”

Ο Γιώργος Πρίντεζης και οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της επικαιρότητας σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του για μη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα. Ο Πρίντεζης μετά το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο ξεκαθάρισε τη θέση του και τόνισε ότι ποτέ δεν πρόκειται να εκβιάσει.

Αναλυτικά:

“Κακώς βγήκε προς τα έξω, ήταν μία προσωπική επιλογή των παικτών μέσω της ομάδας. Ουσιαστικά εκφράζουμε μία δυσσαρέσκεια για κάποια θέματα, τίποτα παραπάνω. Κανένας από εμάς δεν έχει γυρίσει την πλάτη του στην Εθνική. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, να έχω την υγεία μου και να παίξω ξανά εκεί. Είναι κάποιες δύσκολες καταστάσεις… Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκβιάσει, εγώ νιώθω πολύ λίγος για να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε ξανά στην Εθνική, την αγαπάμε όλοι πολύ.

Έγιναν στο παρελθόν κάποιες δηλώσεις του Προέδρου για τον μύθο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Εγώ δεν το γνώριζα, δεν συνέχισε στην Εθνική μετά. Εγώ μπορώ να σου πω ότι εγώ και ο Κώστας βρεθήκαμε με τον Πιτίνο. Τον εκτιμάμε πολύ και χαρήκαμε όταν ανέλαβε την Εθνική. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Περί σεβασμού ο λόγος

Αν υπάρχει μια ομάδα που αυτή τη στιγμή προσφέρεται για σενάρια και εικασίες είναι ο Ολυμπ…