Κεντρική Γυναίκες “Οι παίκτριες μας συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα”

“Οι παίκτριες μας συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα”

Giorgos Pantelakis

Ο Ολυμπιακός πέρασε και το εμπόδιο της Ελευθερίας Μοσχάτου παίρνοντας την 104η σερί νίκη του στην Α1 γυναικών, και ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι παρά τα κακά ποσοστά στο τρίποντο οι παίκτριες του εξακολουθούν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Ελευθερία, που διαθέτει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί στο ματς και τακτικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να κάνουμε ένα ροτέισον για να ξεκουραστούν και οι παίκτριες που είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα ματς.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, απλά ήμασταν μακριά από τα συνηθισμένα μας στάνταρ στο τρίποντο. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί αυτό, το διαχειριζόμαστε και συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα και εμείς από αυτήν την στιγμή, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι στην Ουγγαρία που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Η Άννα Γιουρτσένκοβα τόνισε μετά το ματς πως: «Παίξαμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα και είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ήμασταν καλύτερες και πήραμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα τη νίκη. Τώρα κοιτάμε το ματς για το Eurocup, το οποίο το έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να έχουμε τον ιδανικό αντίπαλο στην επόμενη φάση του θεσμού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…