Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το ματς”

“Οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το ματς”

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε κόντρα στο Λαύριο, με τους Κρητικούς να έχουν πολλά παράπονα. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά και οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το ματς.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Είναι μία ομάδα που έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, έχει έφεση στο παιχνίδι ανοικτού γηπέδου και σε καταστάσεις iso ένας εναντίον ενός. Την υποστήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και εκ του αποτελέσματος δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε επαρκώς. Αυτή είναι μία ανάγνωση πάμε και στην άλλη ανάγνωση.

Η άλλη ανάγνωση λέει ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο σουτάραμε τέσσερις βολές (26/16 οι βολές στο σύνολο). Ο Φράνκαμπ, ένα παιδί που παίρνει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοχών μας, σούταρε σε όλο το παιχνίδι 4 βολές, 2 στο πρώτο ημίχρονο και 2 στο δεύτερο, και οι δύο αμυντικογενείς παίκτες του Λαυρίου, ο Μουράτος και ο Μαστρογιαννόπουλος, που τον κυνηγούσαν σε όλο το ματς με όλους τους πιθανούς τρόπους και πολύ σωστά έκαναν, είχαν σε όλο το ματς δύο φάουλ ο Μαστρογιαννόπουλος και ένα μόλις φάουλ ο Μουράτος.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σχεδόν ολική επαναφορά από το σημείο που επιστρέψαμε σε απόσταση καλαθιού μέχρι το τέλος του ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Και όταν λέμε λεπτομέρειες εννοούμε πασιφανέστατα και τις διαιτητικές αποφάσεις που για ακόμη ένα παιχνίδι υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Είναι πρώτη φορά που μιλάμε φέτος για το κομμάτι αυτό και λυπάμαι πολύ που ως προπονητής αναλαμβάνω τη δύσκολη ευθύνη να αναφερθώ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι κάτι που δεν θα’ θελα να είχα ασχοληθεί και να ασχοληθούμε παρά μόνο με τα δικά μας λάθη και τις δικές μας παραλείψεις. Όμως φτάνει με αυτή την ιστορία, φτάνει πραγματικά.

Συγχαρητήρια και πάλι στο Χρήστο Σερέλη, προσωπικά, έχει μία φιλοσοφία η ομάδα και την υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή συνέχεια!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…