Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Πιτίνο θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα”

“Ο Πιτίνο θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα”

Giorgos Papagiannis

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάγερν για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, και ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλευση του Ρίκ Πιτίνο στην ομάδα τονίζοντας ότι θα είναι μεγάλη βοήθεια για το τριφύλλι.

Παράλληλα, ο σέντερ των πρασίνων αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην γερμανική ομάδα, εστιάζοντας στα δυνατά της σημεία αλλά και τις αδυναμίες της.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζάλγκιρις και έχουμε προετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για τα καλά και κακά σημεία της γερμανικής ομάδας: «Για τις αδυναμίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στα καλά μας κομμάτια».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …