Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ο ΠΑΟΚ είναι σαν Λερναία Ύδρα”

“Ο ΠΑΟΚ είναι σαν Λερναία Ύδρα”

Ζιάγκος

Με την Λερναία Ύδρα παρομοίασε τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Ρεθύμνου στην Πυλαία, εννοώντας ότι περιορίζεις ένα επιθετικό του όπλο και βγάζει δύο νέα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι οι παίκτες του επαναπαύτηκαν  μετά τις νίκες με ΑΕΚ και Προμηθέα, και δεν έπαιξαν άμυνα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς αποδίδουμε το αποτέλεσμα δε δύο παράγοντες, ο ένας είναι αυτός που βγάζει ματιά το πολύ νωθρό ξεκίνημα που συνδυάστηκε με το 72 και 73 τις εκατό του ΠΑΟΚ σε δίποντα και τρίποντα που προφανώς για τα νούμερα αυτά έπαιξε ρόλο η αμυντική μας συμπεριφορά. Αυτό μας δίνει μια ερμηνεία ότι έχοντας κερδίσει ΑΕΚ και Προμηθέα νομίζαμε ότι πιάσαμε τον παπά από τα… μούσια. Ο δεύτερος λόγος ήταν η απουσία του Λι, είναι ένα πολυεργαλείο για μας θα μπορούσε να ματσάρει την ενέργεια του ΠΑΟΚ αλλά και τα περιφερειακά μαρκαρίσματα. Ισοφαρίσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, ισόπαλο ήταν το τρίτο, αυτά τα νούμερα αποτυπώνουν την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότατα, στο τελευταίο τα ενεργειακά αποθέματα άρχισαν να εξαντλούνται. Ανέλπιστη χρήσιμη ήττα για μας. Πολύ ωραία η εικόνα του ΠΑΟΚ και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι, καλή επιτυχία και να συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη με εμφανίσεις όπως την προηγούμενη Τετάρτη».

Για τους πόντους που δέχτηκαν από τη θέση «3» και κάτω: «Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει ότι είναι σαν Λερναία Ύδρα, κόβεις το ένα κεφάλι εμφανίζονται δύο. Έχει καλή δημιουργία αλλά και εκτελεστική δυνότητα. Αυτό μας απασχόλησε πολύ και επιλέξαμε να περιορίσουμε την δημιουργία στο πικ εν ρολ και αιφνιδιαστήκαμε από την ευστοχία στα τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο».

Για τη ζώνη στα τελευταία λεπτά και αν έπαιξε ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη: « Έχουμε ακόμα 18 παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έβαλε 0 πόντους απέναντι στην ζώνη, είδαμε ότι μας βγαίνει και συνεχίσαμε. Αν αποδώσουμε την εικόνα μας σε μοιρολατρικούς παράγοντες τη βάψαμε. Θα θέλαμε να είχαμε συναντήσει τον ΠΑΟΚ ένα μήνα πριν αλλά έπρεπε να ξέρουμε τι μας περιμένει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…