Κεντρική Λάρισα “Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά” (pic)

“Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά” (pic)

terel parks larisa

Ο Τέρελ Παρκς σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από τη Λάρισα μίλησε για τον νέο προπονητή του συλλόγου, για τον αγώνα εναντίον του Ήφαιστου Λήμνου αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Για την νέα κατάσταση στην ομάδα με τον νέο προπονητή:
“Ο νέος προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά, ήρθε στην ομάδα και έβαλε νέα δεδομένα, έδωσε ρόλους στους παίκτες, κοιτάζοντας τι μπορεί να κάνει καλύτερα ο καθένας μας.
Έχει τον σεβασμό όλων μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετική η δουλειά που κάνει και έχει την στήριξη όλων μας.”

Για το γεγονός ότι είναι 1ος ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι γι την συνέχεια:
“Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι και δεν μπορείς σε κάθε ματς να είσαι το ίδιο καλός. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πως είναι πως κάθε μέρα παλεύω και να βγαίνω στο γήπεδο όσο καλύτερος γίνεται. Για να αποδείξω σε όλους τους συμπαίκτες μου πως μπορούν να με εμπιστευτούν και όλοι μαζί να παίξουμε καλύτερα.”

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου:
“Πρέπει να συνεχίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.”

Σε ότι αφορά στον κόσμο της ομάδας είπε:
“Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί. Έρχονται και μας στηρίζουν σε κάθε ματς, γεγονός που μας κάνει να μπαίνουμε στο γήπεδο πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι, να θέλουμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, να πιστεύουν σε εμάς. Το ματς του Σαββάτου είναι δύσκολο και τους χρειαζόμαστε κοντά μας.””

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…