Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει “φτερά” για την συνέχεια”

“Να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει “φτερά” για την συνέχεια”

perrakis

Το Λαύριο φιλοξενείται αύριο στο Ιβανώφειο από τον Ηρακλή, και ο Μιχάλης Περράκης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση, τόνισε ότι στο μυαλό όλων στο Λαύριο υπάρχει μόνο η νίκη, που αν έρθει θα δώσει “φτερά” στην ομάδα του για την συνέχεια.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Ιβανώφειο» μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για την παραμονή. Εμείς απ’ την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, χωρίς να κοιτάμε τι προηγήθηκε ή τι ακολουθεί αφού κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό…

Παίζουμε απέναντι στον Ηρακλή, μια καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της μπροστά στους φιλάθλους της. Πιστεύω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και οι φίλοι του Λαυρίου Megabolt να είναι σίγουροι ότι θα παίξουμε δυνατά και θα παλέψουμε για την πολυπόθητη νίκη που θα μας δώσει «φτερά» για τη συνέχεια.

Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η ΝΙΚΗ! Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα και αυτό που προέχει για εμάς το Σάββατο, είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …