Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να είμαστε καλοί στην άμυνα”

“Να είμαστε καλοί στην άμυνα”

willie reed olympiakos

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Αναντολού Εφές (07/1121:00), για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με Ουίλι Ριντ να σημειώνει στις δηλώσεις του πως ο αγώνα χρειάζεται υπομονή, ενώ το “κλειδί” στην αναμέτρηση είναι η άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το σημαντικό είναι να προστατέψουμε την μπάλα, να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε παραπάνω κατοχές και θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκες. Για μένα δεν υπάρχει κατάσταση! Μόλις ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν ήδη σε μία συγκεκριμένη κατάσταση. Χρειάζεται χρόνος. Σιγά – σιγά θα πάρω πιο πολλά λεπτά. Δουλεύω με την ομάδα και θα δείτε το παιχνίδι μου.

Σχετικά για το αν δέχτηκε κάποια συμβουλή από τους συμπαίκτες του, σημείωσε:
“Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Πρέπει να έχω υπομονή, είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή μου.”

Για το αν η Μακάμπι άλλαξε τη νοοτροπία στα αποδυτήρια, ανέφερε:
“Η ήττα από την Μακάμπι δεν μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτό δεν φάνηκε κόντρα στην Μακάμπι αλλά ελπίζω να το δείτε στο ματς με την Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό.””

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…