Κεντρική A2 “Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο”
A2

“Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο”

Την υπόσχεση του ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε οι παίκτες του Κοροίβου να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο έδωσε με ανάρτηση του στα social media, ο Κώστας Κεραμιδάς.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και η νέα του ομάδα οφείλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο, και για αυτό θα μοχθήσουν, ενώ αναφερόμενος στην στήριξη της πόλης της Αμαλιάδας τόνισε ότι αποτελεί επιπλέον στοιχείο ευθύνης αλλά και λόγο για να πιέσουν τους εαυτούς τους να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο απόδοσης.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κοροίβου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι καθημερινά θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω τους παίκτες της ομάδας να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο, να βγάλουν όλη την ενέργεια και να έχουν ένα αγωνιστικό πλάνο να ακολουθήσουν.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει «εγώ», υπάρχει «εμείς», άρα όλοι μαζί θα κερδίζουμε κι όλοι μαζί θα χάνουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι όλοι μαζί να προσπαθούμε, όλοι μαζί να κοιτάζουμε τον ίδιο στόχο.

Γνωρίζω πού πηγαίνω και ποιο είναι το διακύβευμα. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα, η οποία χάραξε δική της πορεία, όσο αγωνίζονταν στην Α1. Δεν είναι σύλλογος πυροτέχνημα, αλλά μια ανοιχτή πρόταση, καθώς η παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες κι η συνολική διαδρομή του δείχνει ότι πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία ο σχεδιασμός, το πάθος, το πείσμα, το μεράκι.

Θα μπορούσα να αναφέρω ότι η… ιστορία κάτι χρωστά στον Κόροιβο, αναφερόμενος στον τρόπο που βρέθηκε στην Α2 κατηγορία. Θα μπορούσα να αναφέρω ότι η… ιστορία κάτι χρωστά και σε μένα, αναφερόμενος στην ευκαιρία που δεν μου δόθηκε, ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο στη Λάρισα. Εντέλει, κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν, εμείς χρωστάμε στον εαυτό μας και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό το «κάτι καλύτερο» θα μοχθήσουμε. Το ότι μια ολόκληρη πόλη είναι δίπλα σ’ αυτή την ομάδα είναι ένα επιπλέον στοιχείο ευθύνης, αλλά συνάμα και λόγος για να πιέσουμε τους εαυτούς μας να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο απόδοσης.

Είμαι πολλά χρόνια στους πάγκους για να υποσχεθώ αλλαγή εικόνας, θετικά αποτελέσματα, πράγματα για τα οποία προφανώς καλούμαι να εργαστώ. Αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι πως δεν θα υπάρξει σημείο του γηπέδου, που δεν θα βουτήξουμε για μια μπάλα, δεν θα υπάρχει κατοχή την οποία δεν θα διεκδικήσουμε. Οι παίκτες που θα το κάνουν αυτό θα επιβραβεύονται καθημερινά, αν κάποιος δεν έχει αυτή τη διάθεση, μάλλον δεν έχει θέση στην ομάδα.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους προκατόχους μου προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Κοροίβου. Καθένας πρόσφερε δουλειά, ιδέες, έβαλε ένα λιθαράκι. Τιμώ τη δουλειά τους και συνεχίζω από το σημείο που σταμάτησαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Τρίτων – Καρδίτσα 89-93: Καρδίτσα για άνοδο

Η Καρδίτσα πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 93-89 του …