Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να αντιστρέψουμε το όλο κλίμα”

“Να αντιστρέψουμε το όλο κλίμα”

Το Περιστέρι αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Λάρισα (30/11, 16:45), για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Χρήστο Σαλούστρο να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως οι “κυανοκίτρινοι” πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Γεια σας φίλοι μου

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ψυχολογικής σημασίας, δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή και φιλοσοφία παιχνιδιού σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο. Εμείς προερχόμαστε ίσως από την χειρότερη εμφάνιση στην φετινή πορεία μας κόντρα στον Άρη στο “Αλεξάνδρειο”.

Πρέπει να αντιστρέψουμε το όλο κλίμα που μας άφησε η ήττα αυτή. Να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο αγώνα και να μπούμε μέσα στο γήπεδο ξεκινώντας για ακόμη μια φορά από την άμυνα μας. Να προστατέψουμε την έδρα μας.

Δεν έχουμε γενικότερα πολύ χρόνο, αλλά αυτή τη φορά μας έκανε καλό η διακοπή από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ξεκουραστήκαμε, άδειασε το μυαλό μας και έχουμε ακόμη ελάχιστα πράγματα μπροστά μας, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι.

Ο Δεκέμβριος που έρχεται για μας είναι πολύ δύσκολος και πολύ κρίσιμος, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας! Θεωρώ ότι μένοντας συσπειρωμένοι και έτσι όπως είμαστε μέχρι τώρα ενωμένοι μεταξύ μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε ένας διάστημα αγώνων που σίγουρα είναι πολύ δύσκολο.

Χρήστος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Περιστέρι: Επαγγελματικό συμβόλαιο για Ευσταθιάδη, Μανιά και Τόλα

Το Περιστέρι ανακοίνωσε πως εντάσσονται στην πρώτη ομάδα τρεις παίκτες από το τμήμα εφήβων…