Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μας βοηθάει η προσθήκη του Τέπιτς”

“Μας βοηθάει η προσθήκη του Τέπιτς”

zaras iraklis

Ο Ηρακλής αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (25/11, 19:00), για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Θοδωρή Ζάρα να αναφέρεται στο blog του ΕΣΑΚΕ στον Μιλένκο Τέπιτς αλλά και στη “επόμενη” μέρα του “Γηραιού“.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
“Γεια σας από την Θεσσαλονίκη! Τα λέμε και αυτήν την εβδομάδα από εδώ! Η ήττα στον αγώνα με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική μας πλήγωσε αλλά και μας έδωσε κίνητρο για την συνέχεια.

Μας στοίχισαν οι απουσίες και η κόπωση όμως διεκδικήσαμε ως το τέλος ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα. Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε όλοι μαζί συγκεντρωμένα ώστε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Η άφιξη του Τέπιτς μας βοηθά αρκετά στο κενό που είχαμε στο 3 και σίγουρα ένας νέος παίκτης προσδίδει έξτρα ενέργεια στην ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα που φέτος προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να εξελιχτεί μέσα σε μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα όπως η ΕΚΟ Basket League και ως τώρα τα πηγαίνουμε αρκετά καλά.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους και το πλάνο μας θέλοντας να χαρίσουμε χαρές στον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα στον Ηρακλή. Τα λέμε την επόμενη αγωνιστική!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …