Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μας ταιριάζουν τα δύσκολα”

“Μας ταιριάζουν τα δύσκολα”

Σε δηλώσεις του ο Ντέβιντ Χότον στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ρεθύμνου μίλησε για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους του συλλόγου από την Κρήτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Όλα ξεκινούν από την προπόνηση και τη σωστή προετοιμασία. Κάθε εβδομάδα είναι μία καινούρια εβδομάδα, όπου βελτιωνόμαστε και διορθώνουμε τα όποια λάθη. Δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλο κάθε μέρα, υπάρχει ανταγωνισμός στα πλαίσια της προπόνησης και αυτό βγαίνει θετικά και στους αγώνες. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στο γήπεδο.”

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε:
“Υποχρεούμαστε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε ξανά προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αποδείξει πως μας ταιριάζουν τα δύσκολα.”

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, σημείωσε:
“Σχετικά με τους στόχους μας είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τους πετύχουμε, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά συνεχώς και να απολαμβάνουμε τη συνεχή βελτίωση κάθε μέρα. Όσο το πετυχαίνουμε αυτό, τίποτα δεν μπορεί μας σταματήσει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…