Κεντρική Ηρακλής “Κλείσαμε με νίκη μια δύσκολη περίοδο”

“Κλείσαμε με νίκη μια δύσκολη περίοδο”

kastritis 1

Ο Ηρακλής πήρε άνετη νίκη κόντρα στο Λαύριο (92-62) με τον Γιάννη Καστρίτη στις δηλώσεις του να τονίζει ότι η ομάδα του έκλεισε νικηφόρα μια δύσκολη περίοδο, ενώ θέλοντας να εξηγήσει πόσο σημαντική ήταν η νίκη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει τρία διπλά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω όπως κάνω πάντα μετά από νίκες, δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Σήμερα με αυτό το θετικό αποτέλεσμα, μπορώ να πω ότι κλείνει μία δύσκολη περίοδος. Προερχόμασταν από συνεχή άτυχα αποτελέσματα, με πολλές απουσίες που έκαναν την καθημερινότητα μας δύσκολη.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, πριν από το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, πρώτα για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για βαθμολογικούς. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει κάνει τρία διπλά.

Εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι παρότι και σήμερα, είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Γκάρετ από νωρίς. Όσοι αγωνίστηκαν, έβαλαν από ένα λιθαράκι για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το τι άλλαξε μέσα στην εβδομάδα και ο Ηρακλής επανήλθε στις καλές εμφανίσεις:

«Ότι και να λέμε εμείς οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Το σημαντικότερο είναι να αντιδράς όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Στο φετινό πρωτάθλημα θα μετρήσει πολύ το πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορούν οι ομάδες να ξεπερνούν τις δυσκολίες και τα ατυχή αποτελέσματα.

Υπενθυμίζω πως είμαστε μία καινούργια ομάδα τόσο στην κατηγορία όσο και στο ρόστερ. Απαιτείται χημεία για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Εμείς έχουμε αποκτήσει δέσιμο μέσα από τα προβλήματα, παρόλα αυτά πρέπει θα συνεχίσουμε ενωμένοι για την συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…