Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Κλειδί της νίκης η τρίτη περίοδος”

“Κλειδί της νίκης η τρίτη περίοδος”

ΠΑΟΚ

Στην τρίτη περίοδο του αγώνα του Ιωνικού με τον Κολοσσό όπου η ομάδα του έχτισε μια διαφορά και δημιούργησε ένα μομέντουμ υπέρ της εστίασε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα, χαρακτηρίζοντας την “κλειδί” για την νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, κερδίζουμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Νομίζω πως κλειδί της νίκης ήταν η τρίτη περίοδος. Συζητήσαμε αρκετά στα αποδυτήρια για το πώς έπρεπε να επιτεθούμε, τι έπρεπε να σημαδέψουμε και πώς έπρεπε να αντιδράσουμε σε αυτό το delay press και την match up ζώνη με αλλαγές που χρησιμοποιεί ο Ιωνικός Νικαίας Affidea.

Είχαμε καλές αποφάσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσουμε τον αντίπαλο στους 10 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί χτίσαμε ένα μομέντουμ, μια διαφορά κι από εκεί και πέρα πετυχαίνοντας κάποια μεγάλα σουτ και διαβάζοντας το παιχνίδι φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, θα ξεκουραστούμε μια δυο μέρες και θα δούμε τη συνέχεια»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…