Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ίσως κοστίσει η ήττα από τον Ολυμπιακό-Ψάχνουμε για αντί-Κλάιμπερν”

“Ίσως κοστίσει η ήττα από τον Ολυμπιακό-Ψάχνουμε για αντί-Κλάιμπερν”

vatutin

Στην ήττα από τον Ολυμπιακό που ίσως στοιχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε σε δηλώσεις του σε ρωσικά μέσα ο Αντρέι Βατούτιν. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ομάδα του ψάχνει την αγορά για τον αντικαταστάτη του τραυματία Ουίλ Κλάιμπερν πάνω στον οποίο χτίστηκε η φετινή ΤΣΣΚΑ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή, το μότο μας είναι “βοήθησε τον εαυτό σου”. Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Κλάιμπερν, ήταν ο σημαντικότερος παίκτης μας σε άμυνα κι επίθεση. Είναι αδύνατο να βρούμε παίκτη που θα αντιμετωπίζει παίκτες από το ένα έως το τέσσερα, δεν ξέρω στην Ευρώπη αθλητή που να του μοιάζει. Υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει προς το παρόν λύση. Κοιτάζουμε την αγορά και τις περιπτώσεις που μας προτείνονται, όμως δεν βρίσκουμε κάτι ιδανικό.

Το σημαντικότερο είναι να καταλάβουμε ότι η περσινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υπάρχει πια. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους. Ένας στόχος για παράδειγμα είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο στο παρκέ. Η ήττα μας στη Μαδρίτη δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό, τη Βιλερμπάν και τη Μπασκόνια, ίσως αυτές οι ήττες μας κοστίσουν. Πρέπει όλοι, παράγοντες και οπαδοί, να καταλάβουμε τις συνθήκες. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην περιμένουμε θαύματα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…