Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι για 40 λεπτά”

“Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι για 40 λεπτά”

AEKPANIONIOS2021119

Στην σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Πανιώνιο εστίασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα ο τεχνικός της AEK, ενώ παράλληλα σύγκρινε την σημερινή νίκη με την νίκη επί της Αντβέρπ και σχολίασε την συμμετοχή των Σλότερ και Γιάνκοβιτς στο παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για 40 λεπτά. Ελέγξαμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα. Κερδίσαμε δίκαια και καθαρά. Προχωράμε».

Για το ροτέισιον και την ελληνική πεντάδα στο τέλος: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν πιεστεί πολύ. Οπότε πρέπει να ανοίξουμε το ρόστερ. Είναι κάτι που σε μια σεζόν με τόσες υποχρεώσεις είναι απαραίτητο να συμβεί με τον τρόπο που πρέπει».

Για τον Τσάλμερς: «Έρχεται. Μας φάγατε από το καλοκαίρι ότι δεν έχουμε πόιντ γκαρντ και είπαμε να σας ακούσουμε και να πάμε με τι δική σας λογική»

Για το αν  ήταν συνέχεια του αγώνα με την Αντβέρπ: «Είναι διαφορετικού επιπέδου παιχνίδια και ομάδες. Συμφωνούμε όλοι πως για να μπορούμε να έχουμε ασφαλή και καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να ξεκινάμε μέσα από την άμυνα. Έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε όλους τους ψηλούς μας, να έχουμε πιο αθλητικά κορμιά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Να γίνουμε πιο επιθετικοί και αυτό μας έλειψε πολύ και θεωρώ πως αν είμαστε υγιείς μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για την παρουσία των Σλότερ-Γιάνκοβιτς: «Η παρουσία του Σλότερ έστω και για μικρό διάστημα δείχνει το λόγο για τον οποίο τον έχουμε επιλέξει κυρίως αμυντικά, αλλά επειδή γνωρίζει το παιχνίδι βοηθάει και επιθετικά. Δεν φέραμε αντί-Χάντερ, αλλά ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο κάνει την ομάδα καλύτερη, πιο λειτουργική σε συνδυασμό με τις δυνατότητες στην άμυνα. Έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και σε συνδυασμό με την επανεμφάνιση του Γιάνκοβιτς, που έλειψε 23 μέρες. Όταν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία δεν σχεδιάζεις αυτό που θέλεις. Δυστυχώς έχουμε την απουσία του Ρέι που είναι κομβικός, αλλά έχουμε μάθε να ζούμε με τα προβλήματα και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…