Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η συνεργασία με τον Πιτίνο είναι πολυτέλεια για εμάς”

“Η συνεργασία με τον Πιτίνο είναι πολυτέλεια για εμάς”

nikos pappas panathinaikos opap athens eb19

Πολυτέλεια χαρακτήρισε την συνεργασία με τον Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς, ενώ τόνισε ότι σιγά σιγά αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στους ρυθμούς του θρύλου του ΝCAΑ.

Παράλληλα ο γκαρντ του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην ήττα από την Άλμπα που πλήγωσε τον εγωισμό τους, ενώ το σχόλιο του έκανε και για την Μπασκόνια που θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να αφουγκραστεί την ψυχολογία μας. Από εβδομάδα που θα μπούμε σε ρυθμό Πιτίνο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, γιατί έχουμε κάνει μια προπόνηση μόνο. Είναι πολυτέλεια για μας που θα συνεργαζόμαστε με αυτόν τον άνθρωπο.

Είχε πληγωθεί ο εγωισμός μας μετά την ήττα από την Άλμπα. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε στην έδρα μας από την Άλμπα, με όλο τον σεβασμό στην συγκεκριμένη ομάδα. Θέλαμε να αντιδράσουμε, καταφέραμε να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς με την Μπασκόνια την Πέμπτη και τα πολλά φετινά θρίλερ του Παναθηναϊκού: «Η Μπασκόνια είναι μια γρήγορη και αθλητική ομάδα, με κομβικούς παίκτες όπως ο Σενγκέλια και ο Στάουσκας. Στην έδρα μας εμείς πρέπει να κάνουμε κουμάντο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι λίγο ψυχοφθόρο που κάνουμε όλα τα παιχνίδια ντέρμπι, είναι λίγο επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός φέτος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …