Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η ομάδα έκανε ένα μικρό restart”

“Η ομάδα έκανε ένα μικρό restart”

vagelis margaritis paok besiktas

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Σαραγόσα (20/11, 19:00), για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να τονίζει σε δηλώσεις του πως η ομάδα του “δικεφάλου” έκανε μία μικρή επανεκκίνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Βασικά θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας στην Ευρώπη απέναντι, ίσως, στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, οπότε πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για σαράντα λεπτά γιατί είναι αλήθεια ότι αυτό δεν το πετυχαίνουμε στο παιχνίδι. Να αυξήσουμε τα καλά διαστήματά μας.”

Για το αν το μικρό rotation παίζει ρόλο στην έλλειψη συγκέντρωσης στη διάρκεια των αγώνων, απάντησε:
“Όντως είναι δύσκολο όταν παίζεις με εννιά παίκτες παιχνίδια τα οποία είναι απαιτητικά. Έρχεται η κούραση στη διάρκεια των αγώνων, χάνεται η συγκέντρωση αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά.”

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε και στον Κώστα Χαραλαμπίδη με τον οποίον συνεργάστηκαν ως συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ.
“Παρότι είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει πρώτος προπονητής, δείχνει τις ηγετικές ικανότητες που είχε και ως παίκτης. Του εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα θέση του. Η ομάδα είχε θέματα στις αρχές και η διοίκηση πήρε μια απόφαση (της αντικατάστασης του Κώστα Φλεβαράκη). Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο κόουτς θέλει να βάλει δικά του πράγματα, η ομάδα έκανε ένα μικρό restart, δείχνει καλά στοιχεία και βελτίωση. Πρωταρχικός στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να διεκδικούμε κάθε αγώνα και στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχουμε κάνει κακή ήττα, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…