Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η νίκη είναι μονόδρομος”

“Η νίκη είναι μονόδρομος”

gkikas e1571403617589

Μονόδρομο χαρακτήρισε την νίκη στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο ο Νίκος Γκίκας, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η νίκη κόντρα στην Αντβέρπ για το BCL ήταν μια ψυχολογική ένεση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική την Τετάρτη με αντίπαλο την Αντβέρπ για το BCL. Μπορεί η απόδοση μας επιθετικά να μην ήταν αυτή που θα θέλαμε, ωστόσο δείξαμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα. Νομίζω, ότι έτσι πρέπει να ξεκινάμε στα ματς.

Ήταν… ένεση ψυχολογίας αυτή η νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αύριο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση από την αρχή του Πρωταθλήματος, ωστόσο έχει κάνει κάποιες τελευταίες προσθήκες που του έχουν δώσει ποιότητα, παίρνοντας σπουδαία νίκη στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Από την πλευρά μας χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση. Να δείξουμε την ίδια συνέπεια που είχαμε στην άμυνα με την Αντβέρπ και στην επίθεση να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχίσουμε το σερί μας και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…