Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η ενέργεια και η θέληση τα «κλειδιά» για την νίκη”

“Η ενέργεια και η θέληση τα «κλειδιά» για την νίκη”

rethymno cretan kings ziagkos mitropoulos koumoulos 4

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου,  Δημήτρης Μητρόπουλος, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη λέγοντας ότι η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι η ενέργεια και η θέληση είναι τα «κλειδιά» ώστε να φτάσει η ομάδα στον στόχο της.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να μας επιβεβαιώσει τις καλές εμφανίσεις στο γήπεδο μας. Νιώθουμε καλά στο «Μελίνα Μερκούρη» και με αυτό το παιχνίδι θα αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία τα προηγούμενα αποτελέσματα.
Ο Άρης είναι μία ομάδα με έμπειρα παιδιά. Ο Μποχωρίδης τους δίνει μεγάλη δύναμη επιθετικά και αμυντικά, ενθουσιασμό και σκορ.

Από κει και πέρα, για μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η άμυνα, η οποία μας καθοδηγεί σε όλες τις νίκες μας. Για αυτόν τον λόγο, η ενέργεια και η θέληση αποτελούν τα σημαντικότερα «κλειδιά» για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τώρα μπαίνει το «πρέπει» και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πανηγυρίσουμε την 3η νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…