Κεντρική Basket League Περιστέρι “Για να παίξεις μπάσκετ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος”

“Για να παίξεις μπάσκετ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος”

Ζούρος

Το Περιστέρι ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη με 7259, για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Ηλία Ζούρο να τονίζει σε δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν ήταν στο γήπεδο πνευματικά και για αυτό δεν είχε και την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Aναλυτικά τα όσα είπε:
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη γιατί το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε παραπάνω. Δεν βρεθήκαμε στο γήπεδο, η ομάδα του Περιστερίου δεν ήταν στο γήπεδο και θα έλεγα πνευματικά. Για να παίξεις μπάσκετ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Δυστυχώς ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα με μεγάλη πίεση και σε μια δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσω να βρω γιατί έγινε αυτό.

Συγχαρητήρια στον κόσμο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι όμορφο να παίζεις στο Αλεξάνδρειο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε, ευτυχώς έχουμε ρεπό στην Ευρώπη και θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δουλέψουμε για να προχωρήσουμε στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.”

Για την επίδραση του Μποχωρίδη στο παιχνίδι του Άρη, είπε:
“Είναι σημαντικό στην ψυχολογία της ομάδας, ο Μποχωρίδης είναι ένας παίκτης με πολύ καλή ποιότητα και με ποικιλία κινήσεων. Επαναλαμβάνω ότι το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο γιατί μια ομάδα πάλευε και μαχόταν και μία άλλη απλά ήταν στο γήπεδο. Και το λέω αυτό γιατί οι παίκτες του Περιστερίου έδειξαν χαρακτήρα παντού, αλλά σήμερα, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, δεν παρευρεθήκαμε και κυρίως πνευματικά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Για το 2-0 στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα …