Κεντρική Γυναίκες “Ευλογία να αγωνίζεσαι σε τόσο μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό”

“Ευλογία να αγωνίζεσαι σε τόσο μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό”

O Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον της Ναμούρ (07/11, 21:30), για την 4η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών, με την Τζάκι Γεμέλος να δηλώνει ευλογημένη που αγωνίζεται στις “ερυθρόλευκες“.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Πρόκειται για μία ομάδα που νικήσαμε στο σπίτι μας όμως όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι εκτός. Οπότε επειδή δεν είναι κακή ομάδα, έχοντας παίξει και μαζί της στο ΣΕΦ. Διαθέτει καλές αθλήτριες και θεωρώ ότι πρέπει να πάμε εκεί και να αγωνιστούμε ακριβώς με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και τα προηγούμενα ματς. Θα είναι πιο δύσκολο από ότι στην έδρα μας και πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να φύγουμε από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι αυτό που οφείλουμε να αλλάξουμε είναι ότι πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι παρόμοια με εκείνη όταν παίζουμε στην έδρα μας. Παρότι διαφορετικά παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικές. Οι ομάδες γενικότερα παίζουν καλύτερα στην έδρα τους. Από την μεριά μας πάντως, εμείς μπήκαμε κάπως νωχελικά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας και είναι σημαντικό στην έδρα της Namur να μπούμε δυνατά. Να ορίσουμε τον τόνο του παιχνιδιού και να τους δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός Ελλάδας να είμαστε το ίδιο αποδοτικές.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Καταγγελία-βόμβα από Δημητράτου: «Ο Γολέμης μου είπε ότι θα απολυθώ και ότι θα πάθει κακό ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς»

Σε μία καταγγελία-βόμβα προχώρησε η μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Ε…