Κεντρική Elite League “Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς”

“Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς”

topali e1572970146584

Η Δάφνη Δαφνίου θα αντιμετωπίσει αύριο (6/11, 17:00) τον ΑΣΚ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2. Ο Αντριάνο Τοπάλι μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας μας για την ήττα στο Μετς, την ομάδα της Καρδίτσας και το απαιτητικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου.

Ο νεαρός, αλλά έμπειρος Guard σχολίασε το τελευταίο ματς: «Καταρχήν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Παγκράτι για την νίκη και να πούμε εδώ οτι εμείς σίγουρα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά η αστοχία και η μη συγκέντρωση στο τελευταίο δεκάλεπτα νομίζω μας στοίχησαν για αυτή την ήττα».

Ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας ανέφερε για την Καρδίτσα: «Ο ΑΣΚ έχει γίνει μια παραδοσιακή δύναμη τα τελευταία χρόνια στην Α2 και ιδίως στην έδρα του εμφανίζεται πάντα πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Έχει κόσμο που στηρίζει την ομάδα και φαίνεται να δουλεύουν πολύ σοβαρά και επαγγελματικά», ενώ, τόνισε, επίσης: «Εμείς καλούμαστε να κάνουμε μια σειρά αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα, όμως, αυτό για μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας νομίζω μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…