Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εξαφανιστήκαμε από το παιχνίδι”

“Εξαφανιστήκαμε από το παιχνίδι”

Μεσίνα

Η Αρμάνι μιλάνο δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και γνώρισε βαριά ήττα. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, δήλωσε μετά το ματς ότι μόλις οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους αυτοί εξαφανίστηκαν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στον κόουτς Κεμζούρα και σε όλη την ομάδα για την εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν 1 πόντο πίσω στο σκορ μετά το πέρας των πρώτων κατοχών της τρίτης περιόδου και μετά ήρθε μπλακ άουτ για εμάς. Πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους που συνέβη αυτό και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για τους 31 πόντους παθητικό της τρίτης περιόδου αν είναι αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης του Ολυμπιακού ή της κακής άμυνας της Αρμάνι: «Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση».

Για την σκληράδα των δύο ομάδων: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με σκληράδα, με πειθαρχία και με πλάνο. Δεν δείξαμε τίποτα από αυτά, τα οποία δείξαμε στα προηγούμενα 10 παιχνίδια. Μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός όταν ανέβασε την ένταση και την απόδοσή του εμείς εξαφανιστήκαμε από το παιχνίδι και πρέπει να αναλύσουμε το γιατί συνέβη αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…