Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έβλεπα το καλάθι… ωκεανό”

“Έβλεπα το καλάθι… ωκεανό”

shane larkin anadolu bayern munich

Σέιν Λάρκιν πραγματοποίησε μία ονειρική εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και τέλειωσε την αναμέτρηση έχοντας 49 πόντους. Ο παίκτης της Αναντολού Εφές έκανε δηλώσεις για το ρεκόρ του και τόνισε ότι έβλεπε το καλάθι σαν “ωκεανό”.

Αναλυτικά:

“Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Δουλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά ως ομάδα καθημερινά. Γινόμαστε καλύτεροι, είμαστε όλο και πιο υγιείς. Οι συμπαίκτες μου έχουν κάνει τρομερή δουλειά και με ωθούν στην προπόνηση. Το σταφ κάνει τρομερή δουλειά και με κρατάει υγιή. Απόψε ήταν μια από τις νύχτες που όταν βάζεις τα πρώτα σουτ, το καλάθι μοιάζει ωκεανός μετά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτές τις στιγμές. Είμαι ευλογημένος.

Από πέρυσι ήξερα πως όταν έβαλα 37 στην Μπαρτσελόνα και έμεναν 4 λεπτά για το τέλος πως το ρεκόρ ήταν 41 πόντοι. Έτσι απόψε είχα άγχος όταν πέτυχα 38 και έμεναν 4 λεπτά για το τέλος. Δεν μπορώ να πω ότι συμβαίνει πάντα. Ο κόουτς μου είπε να ξεκουραστώ για ένα λεπτό και θα σε αφήσω να σπάσεις το ρεκόρ. Έτσι έκατσα, ηρέμησα και μετά πήρα κάποιες προσπάθειες και η μπάλα μπήκε. Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Είναι σπουδαία στιγμή.

Είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Είμαστε μαζί για 2 χρόνια όμως έχουμε 2 νέα πρόσωπα. Έχουμε πετύχει πολλά ως ομάδα και αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Και τώρα κάθε στιγμή ωριμάζουμε και γινόμαστε όλο και πιο μεγάλη οικογένεια. Συμβαίνουν πολλά σπουδαία πράγματα εδώ και είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…