Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είναι ώρα για πράξεις, όχι για λόγια”

“Είναι ώρα για πράξεις, όχι για λόγια”

kemzura

Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Αναντολού Εφές (07/1121:00), για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τονίζει στις δηλώσεις του πως είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια, ενώ ακόμα αναφέρθηκε στα “κλειδιά” του αγώνα αλλά και στον εάν θα αγωνιστούν Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες ομάδες επιθετικά. Πρέπει να ελέγξουμε τα γκαρντ τους. Τον Λάρκιν, τον Μίσιτς, τον Σίμον. Πρέπει να τους περιορίσουμε, να τους δυσκολέψουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν ήμασταν συνεπείς με την Μακάμπι, πρέπει να είμαστε σταθεροί και να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Σχετικά με τους Ριντ και Ρότσεστι, τόνισε:
“Είναι καλύτερα, είναι σίγουρα πιο “μέσα” στην ομάδα. Είναι δύσκολο γι’αυτούς, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί δεν είχαν ομάδα. Βέβαια είναι καλύτερα και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.”

Για το αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει καλύτερο τρόπο σε σχέση με την Μακάμπι:
“Το πιστεύω. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα στο 100%. Αλλά ήταν αποτυχία το προηγούμενο ματς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει να πράξουμε, όχι να μιλάμε.”

Για τον Ίθαν Χαπ:
“Είναι νέος και ξεχωριστός. Ήταν δύσκολο να βρει χρόνο. Δουλεύει πολύ και συμπεράναμε ότι πρέπει να παίζει. Δεν αρκεί να προπονείσαι μόνο, πρέπει να έχεις χρόνο συμμετοχής. Θα τον παρακολουθούμε.”

Για τον Κώστα Παπανικολάου και τον Αντώνη Κόνιαρη:
“Ο Κώστας είναι καλύτερα μέρα με την μέρα. Δεν θα είναι έτοιμος για την Εφές. Ο Αντώνης συμμετείχε στην προπόνηση χθες, δεν συνέβη κάτι αναπάντεχο και θα είναι στους δώδεκα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …